Recept uit Koken voor elke dag:
Rosbief op de wijze van Bordeaux
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, bouillon, champignons, laurier, peper, room, rosbief, tomatenpuree, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: