Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, knoflook, knolselderij, kruidnagel, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbotten, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Familierecepten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Miss Fromage: