Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Kebabs van lamsvlees en paddestoelen
- Ingrediënten:
- ansjovis, citroen, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, lamsvlees, laurier, marjolein, oregano en rozemarijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, kruidnagel, laurierblad, maïzena, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, salie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De wilde kalender:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: