Geroosterde rosbief met zoete aardappelen & gegrilde paddestoelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 240 in De smaak van mijn herinnering .

Keuken:
Zuid afrikaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Foie Gras and Button Mushroom Tart

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Emulsie van champignons

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Sole superbe

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Gevulde champignonhoedjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag