Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, buikspek, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, specerijen, spek, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Home made:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The big green egg book:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees: