Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, buikspek, ei, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, specerijen, spek, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De worst story:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: