Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Wild:
Bijgerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Junges Gemüse: