Artichauts braisés à la Provençal - Artisjokken gesmoord in wijn, knoflook en Prvencaalse kruiden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 575 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Joodse artisjokken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Artisjokken, gevulde

delicious. magazine - 2007-06

Gefrituurde artisjokken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Romeinse artisjokken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel