Bijgerecht uit Minimania:
Vijgenmarmelade Met Laurier En Roze Peper
- Ingrediënten:
- blauwe vijgen, citroen, laurierblaadjes, roze peper, suiker en water
- Soort:
- chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Deutsche Küche: