Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Geroosterde kalfslever in een darmnet
- Ingrediënten:
- darmnet, kalfslever, laurier, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Deutsche Küche: