Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Speisekammer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: