549 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnkippenbouillonknoflooklaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode paprikarode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:

Babypijlinktvis met zoete ui en linzen

Ingrediënten:
aioli, babypijlinktvis, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroenschil, kleine blauwgroene linzen, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode ui, rode wijn, saffraandraadjes, tomaat, verse tijm en visbouillon

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Bouillon voor rode mul

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, olijfolie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bapao van Brabantse hazenpeper met rode koolsambal

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, brooddeeg, hazenvoorloper poten, jeneverbes, kandijsuiker, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, ontbijtkoek, prei, pure chocolade, rode koolsambal, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en winterwortel

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Soort:
wild
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pastitsio: macaroni-gehaktschotel met kaneel, rode wijn en kefalotiri

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, griekse kefalotiri, kaneelstokje, knoflook, laurierblad, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rigatoni, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree, tortigliono, tubetti, ui en witbroodkruim

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rehschulter in Rotwein-Granatapfel-Sauce mit Dattel-Couscous / Gesmoorde reeschouder met rode wijn-granaatappelsaus met dadelcouscous

Ingrediënten:
dadelcouscous, gedroogde champignons, gember, groene kardemompeulen, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, reeschouder, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zoete granaatappelsiroop, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
saus / wild
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Cassoulet de campagne

Ingrediënten:
gekruide tomatensaus, hamlappen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ontbijtspek, paprika, oud witbrood, rundersaucijzen, tomaat, ui en witte bonen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Klassieke Franse bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, knoflook, laurierblad, mosterd, olijfolie, prei, rode peper, saffraan, saffraanpoeder, sinaasappelschil, stevige witte vis, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en witbrood

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

provencaalse vissoep

Ingrediënten:
knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraan, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en visfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevuld lamszadel

Ingrediënten:
droge witte wijn, gevogeltefond, kalfsfond, knoflook, lamszadel, laurierblad, olie, olijfolie, tomaatblokjes, ui, vers broodkruim, spinazie, verse tijm, verse worst en winterwortel

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...