Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Cannellinibonen met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, laurier, olijfolie, rode ui, salie en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Brindisa: