Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Testina di vitello - Salade van kalfskop
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, kalfskop, laurier, lente-ui, peper, sjalotvinaigrette, ui, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis: