Ris de veau à la crème et aux champignons - Zwezerik in roomsaus met champignons

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 480 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tempura van groentejulienne

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Gebakken mosselen in de schelp

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Donkere runderjus

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Deense selderijsoep

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam