Recept uit De Urban Cook:
Aubergine & Mozzarella Uit De Oven
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, buffelmozzarella, ciabatta, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, tomaat, ui en zuurdesembrood
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, buffelmozzarella, citroensap, courgette, ei, extra vierge olijfolie, melk, oregano, parmezaanse kaas, pecorino, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, zout, zout en peper, zuurdesembrood |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Snack of tussendoortje uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Jong a/d kook: