Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: