Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Salade:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: