27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouillondroge witte wijneidooiergeklaarde boterkaneelkippenbouillonknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotsuikeruiwaterwitbroodwitte peperzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde kerstkalkoen

Ingrediënten:
ei, gevogeltefond, kalkoen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olie, ontbijtspek, salie, slagroom, spruitjes, tijmblaadjes, verse worst en witbrood

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gegratineerde pompoen - tian de courge

Ingrediënten:
broodkruim, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, slagroom en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Broodschotel met ricotta en rozemarijn

Ingrediënten:
bieslook, ei, meiknolletjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rozemarijn, slagroom, ui, volle melk, witte peper, zout en zuurdesembrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Koude kaasfondue

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, eierdooiers, nootmuskaat, peper, room, water en witte wijn

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Courgetteravioli met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, basilicum, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Kruidensoep

Ingrediënten:
boter, brood, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, room, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Aardappelkroketjes met gerookte vis

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bloemige aardappel, boter, broodkruim, ei, eierdooier, frituurolie, gerookte forel, gerookte schelvis, gerookte zalm, irene aardappel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Europees
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Down to earth:

Gehaktburgertjes met courgette en rozemarijn

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, eidooier, fijne mosterd, kerriepoeder, knoflook, mager rundergehakt, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, room, sambal, ui, verse rozemarijn en witbrood

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Boudin blanc

Ingrediënten:
boter, dragon, eekhoorntjesbrood, ei, kinnebak, kippendijen, krulpeterselie, mager varkensvlees, nootmuskaat, sjalotjes, varkensdarm, room, witbrood, witte peper, witte wijn en zeezout

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Vulling voor varkensbuik

Ingrediënten:
aardappelvlokken, baguette, bakzout, boter, champignons, ei, eidooier, gladde peterselie, melk, nootmuskaat, room, sjalotten en witte peperkorrels

Keuken:
Duits
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Poule au pot - Stoofpot van kip

Ingrediënten:
aardappel, armagnac, bayonneham, bleekselderij, boter, bouillon, broodkruim, cognac, doorregen spek, eidooier, kalfsvlees, kaneel, kip, kippenafsnijsel, kippenlever, knoflook, kool, koolraap, kruidnagel, nootmuskaat, peper, room, rundermergpijp, runderpoulet, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...