Boudin blanc - worst van blank vlees: kip en kalf of kip en varkensvlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 506 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Croquettes de palais de boeuf - Kroketten van verhemelte van rund, M. Cardekki,1822

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Arancini gevulde risottoballetjes

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Scampi fritti

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Kashkaval pané - Gefrituurde kaas

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken