Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, groente, kaneel, knoflook, knoflookpoeder, komkommer, kool, olie, peper, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit de snelle keuken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok: