133 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbleekselderijbloembotercayennepepercitroencitroensapeigemberkomkommerkorianderlaurierolijfoliepeperpeterseliepreislatomaatwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zeebanket ui Louisiana

Ingrediënten:
bleekselderij, brandy, citroen, gedroogde spaanse peper, gember, garnaal, knoflook, korianderzaad, krab, kruidenagel, laurier, maïskolf, mayonaise, mosterdzaad, peterselie, pimentbessen, rode aardappel, tomatenketchup, ui, venkelzaad, worcestersaus, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft Mayonaisse

Ingrediënten:
azijn, citroenzest, dragon, kervel, knoflook, kreeft, kruidnagel, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Snelle bouillabaisse

Ingrediënten:
dorade, garnalen, harissa, knoflook, mayonaise, mosselen, mul, olijfolie, pernod, rode poon, saffraan, stokbrood, tomatenpuree, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en witvis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Falafel met knofooksaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, ei, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, mayonaise, peterselie, selderij, suiker, tahinpasta, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aioli, baguette, bleekselderij, braam (vis), cayennepeper, ciabattabrood, geelwortelpoeder, heek, knoflook, krab, kreeft, laurier, peterselie, rode mul, saffraan, tomaat in blik, ui, venkel, venkelzaad, vis, visbouillon, wortel, zeeduivel en zonnevis

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Mijn bouillabaisse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, jumbo garnalen, knoflook, kokkels, krab, kreeft, laurier, mayonaise, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, rode spaanse peper, rosé, stokbrood, tomaten, ui, venkel, vis en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:

Broodje pulled pork

Ingrediënten:
barbecuesaus, bier, chilivlokken, citroensap, knoflook, mayonaise, mosterd, olijfolie, rode ui, ui, varkensschouder, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zachte witte broodjes, zout, zoute sojasaus en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Visbouillon met bonen en aioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, bouquet garni, citroenschil, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, reuzenbonen, tomaat, uien, visbouillon en witte visfilet

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kip-mangosalade met oranje rijst

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelschaafsel, citroensap, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidenpasta, mango, mayonaise, olijfolie, sinaasappel, ui, verse bladpeterselie, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, wortel, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Lunch / snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:

Chebugschichi

Ingrediënten:
ananas, chilipoeder, ei, groene krulsla, hamburgerbroodjes, ketchup, knoflook, komkommer, mayonaise, meelwormen, mosterd, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rundergehakt, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
insecten
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Gevulde tortilla's

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, chilisaus, citroensap, crème fraîche, franse mosterd, ijsbergsla, knoflook, lente ui, limoenolie, mayonaise, sprinkhanen, tomaat, tortilla, witte peper, wraps en zout

Soort:
tortilla / insecten
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:

Mexicaanse chapulines

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, chilisaus, citroensap, crème fraîche, franse mosterd, groene chilipeper, knoflook, lente ui, limoenolie, mayonaise, oude kaas, sprinkhanen, tomaat, tortillachips, witte peper, zout en peper en zout

Soort:
insecten
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Pitabroodjes met zalm

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gembersiroop, knoflook, koriander, mayonaise, olie, paprika, peper, pitabroodjes, prei, ui, vis, zalmfilet en zout

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tonijn- en paprikatimbaaltjes niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, franse mosterd, gele peperoni, haricots verts, kappertjes, knoflook, mayonaise, olijfolie, peper, rode peperoni, tonijn in blik, uitjes, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Haal meer recepten op...