32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkazijnbieslookcitroencitroensapeidooierhamburgerbroodjesketchupknoflookkomkommerolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieslauiyoghurtzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zwarte bonenburger

Ingrediënten:
ei, aardappelzetmeel, cheddar, coleslaw, peterselie, gebakken uitjes, gele ui, hamburgerbroodjes, havermout, kristalsuiker, maïsolie, mayonaise, panko, romaine sla, sriracha, vleestomaat, wittewijnazijn, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Eieren, russische

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, boter, doperwten, ei, garnaal, gerookte zalm, groene paprika, kappertjes, komkommer, mayonaise, olie, peper, sardines, slabladen, tomaat, wortel, zout en zure augurken

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met zongedroogde tomaat

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, ei, knoflook, mayonaise, peterselie, veganaise, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Zwarte bonenburger recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, aardappelzetmeel, cheddar, coleslaw, peterselie, gebakken uitjes, gele ui, hamburgerbroodjes, havermout, kristalsuiker, maïsolie, mayonaise, panko, romaine sla, sriracha, vleestomaat, wittewijnazijn, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Burgers & sliders

Ingrediënten:
augurk, bacon, cayennepeper, citroen, creamcrackers, ei, gerookt paprikapoeder, hamburgerbroodjes, ingelegde peper, mager rundergehakt, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, sla, tomaat, tomatenketchup, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude aspergemousse

Ingrediënten:
dikke mayonaise, ei, gelatinepoeder, krulandijvie, peper, tomaat, water, witte asperge uit blik en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse stijl rijstsalade

Ingrediënten:
bruine langkorrelrijst, chilipoeder, ei, gele paprika, jalapeñopeper, koriander, lente-ui, limoen, mayonaise, mexicaanse crème, rode paprika, tomaat, vinaigrette, witte langkorrelrijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gebonden boullabaise met Sint-Jacobsschelpen

Ingrediënten:
aardappelen, aïoli, bouquet garni, coquilles, eidooier, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, tomaten, tomatensap, ui, vermicelli, visbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, crème fraîche, ei, garnaal, gekookte ham, mossel, kappertjes, mayonaise, mosterd, peper, tomaten en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Met het mes gesneden rundertartaar 'Vosgienne du Promont"

Ingrediënten:
augurk, azijn, bieslook, dikke lende, eidooier, kapperappeltjes, kappertjes, ketchup, kwarteleitjes, mayonaise, peper, sjalotten, tabasco, tomaten, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Lunch uit Een kookboek.:

Groene clubsandwich

Ingrediënten:
basilicummayonaise, ei, gedroogde tijm, groene tomaten, jonge spinazie, knoflookolie, koolrabi, limoenzest, peper, radijsloof, sesamzaad, sjalotten, waterkers en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 1

Ingrediënten:
aardappels, aardappeltjes, aardbeien, alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, bieslook, bietjes, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, bouillon, broccoli, broodje, champignons, chocolade, citroen, courgette, drumsticks, eieren, feta, frambozen, geitenkaas, kip, gember, noten, gojibessen, granaatappel, grapefruit, groene paprika, groene thee, groente, water, hennepzaad, jam, jus, kamille, kerrie, ketchup, kikkererwten, knoflook, komkommer, koolrabi, mayonaise, noten, omelet en peper

Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Courgette-zoete aardappel burgers

Ingrediënten:
amandelmeel, avocado, chilipoeder, courgette, eieren, gedroogde kruiden, gehakt, kokosolie, kurkuma, mangoazijn, mayonaise, peper, tomaatjes, veldsla, venkel, zoete aardappel en zout

Haal meer recepten op...