Hardgekookt ei met een hoedje - uova sode col capello

Je vindt dit recept op pagina 445 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gepocheerde eieren met spinazie of andere gekookte groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Hardgekookt ei met een hoedje

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Brussels spiegelei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Pansôti - Gevulde driehoekjes met walnotensaus

Een recept uit Onno Kleyn - Italië