Recept uit Mexicaans koken:
Avocado met pepers en limoen
- Ingrediënten:
- avocado's, bruine suiker, jalapeñopeper, limoensap, limoenschil, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gember, gula djawa, ketjap, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, limoenschil, olie, palmsuiker, rode chilipeper, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Okoko recepten:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table: