Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kruiden, lamsvlees, olie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De worst story:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: