Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Turkse gevulde aubergines met lamsvlees
- Ingrediënten:
- aubergine, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat en ui
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, lamsschouder, olie, peper, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe: