Recept uit Puur genieten 2:
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, champignons, ham, hazelnoten, sjalot en xeresazijn
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Noedels:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: