Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Halvemaantjes met spek en ui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, gist, melk, ui, verse peterselie, zout en zure room
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: