Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dille, dragon, ei, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Trattoria:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: