Recept van 88 Food:
Prei Courgettesoep met Verse Kruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, courgette, gedroogde oregano, groentebouillon, knoflooktenen, kookroom, peterselie, plantaardige olie, preien, kruiden, witte ui, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van 88 Food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: