Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, knoflook, komkommer, kruiden, mosterd, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Gemüse! :
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more: