Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, basilicum, bladpeterselie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, limoen, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, tong, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Foodblabla:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: