Foodblabla

Hallo ik ben Jacqueline Sluijter en van kinds af aan ben ik smaken aan het ontdekken.

Mijn hele leven heb ik passie voor lekker en goed eten. Vroeger zat ik bij moeder op het aanrecht als zij aan het koken was en dan roerde ik in de potten en pannen en proefde ik het eten.

Sinds die tijd ben ik een enorme fan van koken en die passie voor eten en mooie producten heb ik tot de dag van vandaag nooit meer losgelaten.

Naast het eten ben ik steeds meer bezig met het stylen van gerechten. Na het stylen zet mijn man Sander Damen het gerecht of product mooi op de foto.

Wij zijn regelmatig op leuke foodmarkten, in de regio maar ook tijdens vakanties op zoek naar mooie producten en genieten dan van de gezellige sfeer. Dit alles wil ik graag met jullie delen.

Ik ben een foodie, styliste maar vooral een levensgenieter!

Recepten

Een recept uit Jacqueline Sluijter

Recept van Foodblabla:

Nutella taartje

Ingrediënten:
bloem gezeefd, boter voor het invettende springvorm, eieren, geroosterde hazelnoten optioneel en nutella plus een beetje voor garnering

Een recept uit Jacqueline Sluijter

Recept van Foodblabla:

Egg muffin lunchtip!

Ingrediënten:
geraspte kaas, kleine eitjes, lente ui fijngesneden, peper en plakjes serrano ham of ontbijtspek

Een recept uit Jacqueline Sluijter

Recept van Foodblabla:

Vissticks, homemade en lekker crunchy

Ingrediënten:
bloem, citroenpartjes voor erbij, citroensap, dijon mosterd, eieren licht geklutst, gemalen zwarte peper, griekse yoghurt, handje verse peterselie fijngehakt, hard gekookt ei fijngehakt, kabeljauwfilet of schelvisfilet zonder huid geen diepvries, kappertjes fijngehakt, / knoflookpoeder en zak tortilla chips ah

Toon alle recepten