Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: