Wilde rijst, basisrecept

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 567 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Noord-Amerikaans
Gang:
bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gesouffleerd graan

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Gare granen met boter en olie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bulgur met munt en alfonsomango

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Gare granen met vinaigrette, pesto of andere saus

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër