Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: