Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsvlees in plakjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: