Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: