Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, dragon, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen: