Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit I love groente:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: