Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Brunch / lunch uit Nopi:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven: