Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo: