Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la maître d'hôtel - Sperziebonen met boter, citroensap en peterselie
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peper, peterselie, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, groente, groentebouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen, tijm, ui, water, witte bonen, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch: