Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, frituurolie, gerookt paprikapoeder, griekse yoghurt, knoflookmayonaise, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, tomaat, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch uit Gesund Geniessen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: