Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkensrugstuk gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, jeneverbessen, kruidnagel, melk, ui, varkensrug, witte peper, witte wijn, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino: