Kig ha farz / Bretonse stoofpot

Je vindt dit recept op pagina 31 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
250 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boekweitvierkantjes

Een recept uit Lina Wallentinson - Bakken met bonen

Zuurdesemstarter van boekweitmeel

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

buckwheat pasta

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Bloedworst

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken