Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, halfvolle room, hartig korstdeeg, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.: