Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, bloemkool, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eiwit, geitenkaas, knoflook, kruiden, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van I'm a foodie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: