Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rundergehakt, sjalot, tijm, ui, volle melk, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: